onsdag den 30. september 2009

skriv til bogboksen

Anmeldt af: phillip

Klasse: 5b Nordregårdsskolen

Forfatter: Højberg, Jim

Titel: Døden på ski

Anmeldelse:

Den handler om to drenge, Harry og Jønne, der er ude på fjeldet og stå på ski. Der er et uvejr på vej. De kører rundt. De er faret vild og pludselig støder de på en hytte. De banker på døren, men de hører ikke noget svar, så de åbner døren. Der sidder en mand med ryggen til og blander kort. Så vendermanden sig om - han er et skelet.
Harry vågner på båden, og oplever hele historien igen. Men nu er det i virkeligheden. Så igen er de ude at stå på ski ude i fjeldet, og igen bliver det uvejr. De farer vild ude på fjeldet igen. De kører rundt ude på fjeldet, hvor de igen støder på en hytte. De banker på døren, og atter sidder der en mand på en stol og der ligger en mand på en bænk. Men så spørger manden om der kommer gæster? ja siger Bjørn og så spøger om de vil være med til at spille kort. Reglerne er, at den der taber tre gange mister sit liv. Sten, Harry og Bjørn trækker på skift et kort. Og det hele ender med, at Bjørn taber tre gange og taber sit liv.

Genre: gyser

Hovedpersoner: Harry og Jønne

Sted: Fjeldet

Tid: Ca for 2 el 3 år siden

Personligmening. jeg Synes at det er en rigtig god bog fordi den handler om blod. Jeg syndes at den er spændende. Pga. den er rigtig god at læse.


Karakter: : 5 smileyer

Ingen kommentarer: