fredag den 25. september 2009

skriv til bogboksen

Anmeldt af: Mathias Bjørnø

Klasse: 5b Skottegårdsskolen

Forfatter: Pilkey, Dav

Titel: Kaptajn Underhylers eventyr - den første heltefortælling

Anmeldelse: Kaptajn Underhylers Eventyr (1) S.127


2 drenge ved navn Jimmy og Otto er nogen af skolens frækkeste drenge.
Da fodboldholdet skal spille hælder de peber ned i pongpongerne hos heppekoret, de hælder sæbebobler ned i orkesterets musikinstrumenter og pumper bolden med helium.
Men næste dag kalder inspektoren dem ned på kontoret hvor han viser dem en video med dem hvor de hælder alle tingene ned i.
Men der skal lige siges en ting Otto og Jimmy er rigtig gode til at fantasere så de har lavet deres egne tegneserier denne historie handler om kaptajn Underhyler.
Når men tilbage til historien da de har set båndene giver Hr. Knold (Inspektoren) dem et papir det er det han vil have dem til at gøre indtil de går ud af skolen hvis de ikke gør det viser han båndet til fodboldholdet. En dag bestiller Jimmy en 3-D hypnose ring så de hypnotisere Hr. Knold til at være Kaptajn Underhylder, da han så løber væk løber han hen til en bank og et par bank røvere komme ud og da han vil fange dem falder de om af grin men efter vil politiet anholde ham men Otto og Jimmy kommer ham til undsætning og køre væk men i det de køre væk høre de et kæmpe brag det er fra butikken Sjældne Krystaller og der kommer 2 skurke robotter ud da de vil køre væk ryger Hr. Knolds med og Jimmy og Otto er på farten igen.
Det viser sig at robotterne køre hen til Professor Ble (Skurk) med Kaptajn Underhylder, Professor- Ble har bygget en Laser-Matic 2000 som han vil udslette månen med den.
Da Jimmy og Otto så det kastede de en gummi-hundehømhøm`en ind lige under Professor Bles, Ble
men så blev Otto og Jimmy set robotterne ville gå til angreb, men drengene vandt det opgør og så gik flugten hjemad men først hev Otto i selvødelæggelse håndtaget og de fanger Professor Ble og tager ham med til politistationen hvor de hænger ham i en lygtepæl.
Da de kommer tilbage til skolen vil de Hypnotisere ham tilbage til Hr. Knold men det virker ikke så de hælder vand i hovedet men det må man ikke rigtigt for så hver gang han hører nogen der knipser bliver han til Kaptajn underhyler


Karakter: : 4 smileyer

Ingen kommentarer: