fredag den 25. september 2009

skriv til bogboksen

Anmeldt af: Kristian Müller Kleist

Klasse: 5b Skottegårdsskolen

Forfatter: Lützen, Hanna

Titel: Spøgelserne i Hausers Palæ

Anmeldelse: Spøgelserne i Hausers palæ

Bogen handler om en pige som hedder Clothilde. En dag har Clothilde
fødselsdag, fru og Hr. Hauser har inviteret et cirkus, Clothilde elsker cirkusset. Men da de kommer til at se tryllekunstneren spørg tryllekunstneren om han må trylle Clothilde væk i sit kabinet. Abracadabra, og hun er væk da han tryller hende tilbage er der sket et eller andet med Clothilde. Hendes øjne og hvid glødende, han påstår at han ikke har tryllet hende væk det er jo bare en skillevæg.

Nogen år efter. En dag kvæler fru Hauser, det monster som har taget Clothilde med en pude. En dag får fru Hauser en kunst maler til at male et skønt biled at den gamle søde Clothilde.

Allehelgensaften. Allehelgensaften er en aften lidt som hallowen. Manfred og Valfred (Manfred og Valfred er tvillinger og de er klædt ud som genfærden selv) skal optræde efter midnat og de har lavet en lille sjov ting, så da de optræder rykker Manfred sin ankel og så tæppet at Clothildes maleri falder ned. Så træder Clothilde ud, men ikke den rigtige, det er monsteret, folk stivner af skræk Manfred og Valfred besvimer og vis de ikke besvimede ville de være døde.


Karakter: : 5 smileyer

Ingen kommentarer: