onsdag den 30. september 2009

skriv til bogboksen

Anmeldt af: Andreas

Klasse: 5c Skelgårdsskolen

Forfatter: Pilkey, Dav

Titel: Kaptajn Underhylers eventyr - den første heltefortælling

Anmeldelse: Bogen handler om de to drenge Jimmy og Otto. Og selfølgelig vores helt Kaptain Underhyler. Bogen begynder sjovt nok med, at de er nogle frække men ansvarlige unger. Når de har været i skole, går de hen til et træhus, hvor de laver deres tegneserier.og der iblandt Kaptain underhyler. alle kan lide deres tegneserier undtagen deres skoleinspiktør hr. Knold. Men som sagt er de også frække, så da der er fodboldkamp. laver de flere hundrede skarnstreger. og det kommer de ikke godt fra. Det sørger hr. Knold får, og så giver han dem nogle krav ( vask min bil ikke mere kaptain underhyler ). Og sådan fortsætter det indtil de køber de køber hypnoringen, som de har set i en tegneserie. Og de hypnotiserer ham og det ender med, at han går ud får at bekæmpe ondskaben. Og tilsidst reder de verden fra en skurk. Anden del handler om Jimmy od Otto der gerne vil med til en opfinderkonkurrence. Men det må de ikke får deres skoleinspiktør på grund af noget der skete sidste år. De hav
de
puttet lim på stolene. præmien til dette års konkurrencen var at man kunne blive skoleinspiktør får en dag.

Lidt senere sniger de sig ind til alle opfindelserne. Og der finder de klasens nørd, der åbenbart lige er blevet færdig med sit projekt. Så går de hen til ham og spøger hvad han laver. Han laver noget, der kan lave 2d om til 3d. De tror ikke på maskinen men vil ødelægge opfindelsen, hvis nørden lader være med at fortælle, at de har været der.

Da opfinderkonkurrencen starter får de besked på at være i deres klasselokale. Men det gør de ikke. De prøver, at kopiere en tegneserie på nørdens maskine og de onde figure bliver levende.

Jeg synes, bogen er fantastisk, fordi der er en intens fjollen rundt

Karakter: : 5 smileyer

Ingen kommentarer: