onsdag den 10. februar 2010

skriv til bogboksen

Anmeldt af: vera

Klasse: 5b Korsvejens skole

Forfatter: Oldrup, Thomas

Titel: Dem i nr. 9

Anmeldelse: Bogen handler om en familie der flytter ind et nyt hus der ligger langt væk fra byen. Der er kun to huse på hele vejen deres hus og en gammel dame der bor i 13.
Der er bare noget meget mærkeligt ved deres nye hus. For om morgen når de vågner, er alle møblerne flyttet rundt. Fabians mor og far giver hele tiden Fabian skylden. Selvom det ikke er ham der går, flytter rundt på alle møblerne. Forældrene bliver begge syge og lidt tid efter bliver Fabian også syg de ved ikke hvorfor de alle sammen er blevet syge. En dag siger Fabians mor og fars chef at nu bliver de altså nød til at gå på arbejde fordi at de havde været hjemme så længe. Så Fabian må være alene hjemme og moren og faren havde sagt de skulle skynde sig på arbejde. Fabian synes bare stadig han kunne høre dem snakke så han satte sig op i sin seng at tjekke det.
Pludselig kommer der en lille tynd pige ind på hans værelse han kender hende ikke og hun begynder bare at flytte rundt på alle hans ting også for hun øjenkontakt med ham. Fabian er meget rystet og ved slet ikke hvad han skal gøre. Han beslutter sig for at løbe ud af døren og hen til damen i nummer13. Hun sidder ude på hendes tresse og kæler med sine katte. Han tør ikke sige det til hende. Han vågner og ligger på hendes sofa. Han løber hurtigt hjem for han kan se lys. Resten må du selv læse...


bogen var rigtig god og spændene men også lidt uhyggelig.


Karakter: : 5 smileyer

Ingen kommentarer: