tirsdag den 9. februar 2010

skriv til bogboksen

Anmeldt af: lucca johansen

Klasse: 5b Skelgårdsskolen

Forfatter: Bøgh Andersen, Kenneth

Titel: Det sultne maleri og andre gys

Anmeldelse: bogen har 4 historier:faret vild,rosens nat,dyrene må gerne fodres! og det sultne maleri
nr.1 faret vild handler om to drenge som hedder Adam og mikkel. De er faret vild inde i en skov og kan ikke finde vej tilbage. De ser et hus hvor der er lys,de går hen til det og banger pænt på, en gammel dame kommer til synde hun spør om hun kan hjælpe med noget. De kommer ind og mikkel spørger om han må lånde wc`et og det må han gerne men han gå den forkerte vej han kommer ind i et værelse som ligner et soveværelse men der var en kiste

nr.2 Rosens nat handler om at to drenge skal være alene hjemme men det er på ROSENS NET. De vil holde sig vågen for ikke at blive taget af rose manden men bliver de taget???

nr.3 dyrene må gerne fodres! hendler om at en 3 klasse skal i zoo og se på dyr, men en dreng som hedder bjarne vil ikke med så han gemmer sig i zoo og når zoo er luget løber han forviret rundt med et dyr i helene.

nr.4 det sultne maleri handler om en dreng som hedder Daniel, han er på loppe- market med sin lillesøster Ida, mor og far. Ida og daniel har ver fået 50kr at købe for Ida har købt en gammel bamse og en pose med slik, Daniel har ikke købt noget endu men han har set et maleri som viser en skov med et lag af sne men manden i boden siger at han først skal fortjende maleriet og det har han ikke men mens manden kikker væk stjæler Daniel maleriet manden ser det godt men han løber ikke efter ham. Han kommer hjem og henger maleriet op men hver nat drømmer han at han løber igennem en skov med noget i helene DET ER EN BJØRN!!! hver nat kommer bjørnen tæter på Daniel til sidst er den helt henne ved rammen og malingen buler ud han forsøger at ødelage maleriet puhaa!!! nu er han fri men så kan han høre en dyb knurren bag sig HAN HADDE LUGEN BJØRNEN UD!!!.
Ida kommer ind på Daniel`s værelse for hun hadde hørt en underlig lyd som kom inde fra hans værelse men hans seng var tom han sad måske i stuen og så tv hun var lige ved at luge døren men så så hu at maleriet lå under hans seng (Daniels seng) hun tog det og gik men maleriet under amen, hun kom ind på sit værelse stilte det på skrive boret og gik hen under dynen den nat drømmte hun at hun løb gennem en skov og det samme igen og igen.

Karakter: : 5 smileyer

Ingen kommentarer: