søndag den 31. januar 2010

skriv til bogboksen

Anmeldt af: Suzi

Klasse: 5b Korsvejens skole

Forfatter: Sareen, Manu

Titel: Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot

Anmeldelse: Bogen handler om Iqbal Farooq og hans familie. Som bliver forfølgt af en røver bande, som vil sprænge Tivoli i luften og bygge verden største Parkeringsplads. Det starter med at Iqbal skal have en fysik prøve hvor han skal sprænge en dåse i luften men han har ikke læst sine lektier så han ved ikke hvad han skal. Men han gider ikke at sige at han ikke har lavet lektier så hans lærer Jeppe tror ikke på han har lavet lektier så han sætter ham til at læse siden i frikvateret så han kan sprænge dåsen i luften. Men han synes det er uretfærdigt at han skal side og læse og de andre er ude og spille fodbold og lege. Han kigger ud af vinduet og ser hans bror Tariq, som sidder på en bænk og læser han spørger ham om hjælp så han kan lave det største brag så han kan vise sin lærer Jeppe at han har læst. Men Tariq laver den stærkeste bombe som sprænger hele fysik lokalet i luften. Så der kommer alle mulige værter fra tv og vil vide hvad de har
lavet
bomben ud af. Tariq står og taler med tv værterne så de bliver kendt over hele Danmark som at ha´ sprunget deres fysik lokale i luften.

Jeg synes bogen er meget god og spændende, fordi de bliver forfølgt helt hen til jylland af røver banden og fordi der er mange små historier om hvad der er sket og bogen har gode humor.

Karakter: : 5 smileyer

Ingen kommentarer: