onsdag den 7. oktober 2009

skriv til bogboksen

Anmeldt af: Rasmus Sørensen

Klasse: 5c Skottegårdsskolen

Forfatter: Bøgh Andersen, Kenneth

Titel: Det sultne maleri og andre gys

Anmeldelse: Faret vild
Adam og Mikkel er ikke særlig gode venner. Så derfor vil de prøve at lege sammen ude i en skov. De farer vild, men de finder et hus og banker på. Der bliver lukket op Mikkel spørger, om han må gå på wc. Det må han gerne. Han går forkert, og finder ud af, at der bor en vampyr. Han går ned og bliver overfaldet.

Rosens nat
Jesper og Mikkel er gode venner. De skal sove sammen, fordi deres forældre skal til fest. De hygger sig, indtil Jesper begynder at drille. Han siger, at når man siger nesor tre gange, kommer der noget som tager et offer, og ligger en sort rose på offerets pude. Jesper siger nesor tre gange. Uhyret kommer, og tager Jesper.

Dyrene må gerne fodres
Bjarnes klasse skal i zoo, for dyrene må gerne fodres. Bjarne bliver lukket inde i zooen. Han driller dyrene lidt, men lige pludselig hører han et dyr løbe efter sig. Han flygter. Bjarne vælter over et skilt, hvor der står \"Vareulven\" må gerne fodres, og så er dyret over ham.

Det sultne maleri
Daniel og hans familie er på loppemarked. Daniel vil gerne købe et maleri. Men manden siger, at han ikke har fortjent det. Daniel bliver så sur, at han vil stjæle maleriet.
Om natten drømmer han, at et dyr er efter ham. Det drømmer han hver nat. Nogen nætter efter er dyret alt for tæt på. Han opdager, at dyret fra drømmen bor i maleriet. Daniel ødlægger billedet. Dyret slipper løs, og dræber Daniel.


Jeg synes at boger god, fordi den er blandet med ting, der er lidt sjove og uhyggelige ting.

Karakter: : 3 smileyer

Ingen kommentarer: